Solig dag

Idag lyser solen och jag var uppe med tuppen och tog en powerwalk innan frukost, nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart ut i solen och steka lite.
Ikväll blir det middag hos Emma och sen ska vi iväg till Ebba som har födelsedagspartaj, mm det blir en trevlig lördag.
Igår så fick jag även den fjärde boken i Twilight serien "breaking dawn" så nu har jag något att sysselsätta mig med i solen.
Till er som inte läst den, LÄS DEN! Dom är helt förtrollande och man kan inte släppa dom, hela halva daglinjen börjar bli lite beroende av Twilight med mig och Linnéa i spetsen :)!
Så nu ska jag ut i solen och fortsätta följa Bellas liv i Forks... mmmm




Btw, till er som dansar kom och ta klass med daglinjen nästa vecka och veckan efter!!
www.lkd.se


Beautified!

Åh, nu på morgonen har jag varit riktigt duktig eller hur man nu ska definiera duktig...
Jag har fixat biljetter till mig och Linnéa till Britney Spears, asbra platser också!!! Sen så ringde jag och bokade tid för klippning och slingning, hon hade dock ingen tid förns den 22 juni men jag får väl stå ut antar jag. Och jag har även bokat tid för att fixa mina naglar på onsdag, yeeey! Nu när det är sommar och sol ska jag kör en renovering här :)! Beach 09. here i come! Nu måste jag bara fixa en bikini, jag kan ju säga att just nu är det skönt att man har tränat typ 4 timmar om dagen varje dag de senaste åren ;).
Ååh jag vill ha mina naglar nu nu nu nu nu!! Och imorgon ska jag och Carro först till Sabok och låna ett kontor där och fixa lite grejer sen ska jag och Linnéa och kanske Carro också ut på stan och shoppelishoppa!!



Ledig dag

Har jag idag, yeees! Ska fika med Ebba och Jenny tror jag iaf, det var något om Ibiza det där va? Sen så ska jag träffa S också, kanske ikväll det visar sig.
Idag är hur som helst en bra dag. Jag har en sån konstig känsla i kroppen som om jag var helt oövervinnelig! Ja jag får väl njuta så länge det varar.
Jag har ju mycket att se framemot sommaren, sommarkurserna, massa roliga klasser, ev bounce camp, utlandsresa ev. Ibiza, mys m. vänner, grillkvällar hos Jacob, häng med vaxmoragänget och sist men inte minst London!!
Det ser ljust ut på csn fronten jag har fått ett godkännande från högskoleverket så nu väntar jag på den slutgiltiga domen från csn. Men om det inte blir csn så löser det sig på något annat sätt, för iväg det ska jag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ringa mina vänner och se vad för något äventyr vi ska hitta på idag!




3 trötta/bakis/smålulliga tjejer i Linköping!

Sommarlov?

Jag väljer att inte se det som ett sommarlov utan som ett kortare lov för sen ska vi ju tillbaka och ha sommarkurser!!
Det var faktiskt väldigt mysigt att ha en riktig avslutning och fika tillsammans så vi fick prata och mysa tillsammans. Har lärt mig så fruktansvärt mycket och jag tar med mig allt. Hanna frågade oss vad vi kommer att ta med oss från daglinjen och svaret är nog allt, allt jag är som dansare idag har jag fått från kühlers och det kommer jag aldrig glömma.
Jag är så tacksam för att Therese och Hanna såg något om än bara något i mig som gjorde att dom till slut bestämde sig för att dom trodde så pass mycket på mig att ta in mig. Jag kommer vara evigt tacksam och dom kommer alltid ha en plats i mitt dansarhjärta :)!

Men nu ska vi inte tänka så för vi ska ju ha sommarkurser, hänga på grönan, partaja och jag ska åka med Linnéa till norpan och ha det mysigt.
Jag ska ha en underbar sommar innan jag åker till London och har ett underbart år som också det kommer betyda mycket för mig.

Jag trodde att jag skulle komma hem och vara helt förstörd med det är jag inte istället är jag helt varm i hjärtat av alla fina människor jag har träffat och alla fina ord. Jag är så stolt över mig själv och jag vet att det här är bara början!



mmm

Idag var det showtime men inte för min del. Satt i publiken för en gångs skull så det var kul!! Dom var så duktiga, dom små stjärnorna.
Jag och Madde hade ju inte dom bästa platserna men det var vi inte ensamma om haha, men det funkade.
Har haft en helt ledig helg, det har jag inte haft sen jag vet inte när. Har iaf varit på en mycket trevlig personalfest, fikat med Emma och Jenny, Ätit middag med mamma och familjen och idag har dagen med vissa undantag varit riktigt trevlig.
Nu ska jag ta och lägga mig och läsa Eclipse, vilket betyder att det kan bli länge innan jag somnar.



God fucking natt!!!

mmmm

Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Tree 2 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

ÅÅH det kliar i fingrarna!! Ska jag eller ska jag inte? Jag har egentligen inte råd men ååg vad jag vill...
Nej step away from the computer. Nu får jag gå och fortsätta in i livet som Bella Swan :)!

På ett eller annat sätt..

Ordnar det sig ALLTID det är nog temat i mitt liv, händer det så händer det.
Tänk vad annorlunda mitt liv hade sett ut om jag inte hade valt Fryshuset-dans i sista sekund utan gått Internationell-sam på Danderyds Gymnasium?
Skulle jag ens fortsatt dansa då? Och om jag inte hade valt LKD i ABSOLUT sista sekund över sway hade jag då sökt skolor i London och kommit in där? Men den läskigaste tanken är nog tänk om vi aldrig hade flyttat ifrån bondegatan? Då hade jag definitvt vart en annorlunda människa.
Men alla dessa saker har haft en mening, de har alla varit de bästa besluten för mig och det kunde inte ha blivit bättre.
Så nu ska jag sluta oroa mig för jag vet att det kommer bli bra, livet kommer vara bra. Jag har ju klarat mig hittils och det kan man tycka är ganska otroligt.
Så nu ska jag försöka släppa all framtidsångest för jag vet ju att det ordnar sig så länge jag fortsätter göra de bra valen.





Bara en liten söndagstanke sådär..


i did it!

Hemma från jobbet som gick bra förutom att jag har sån jvla mensvärk, känns som om jag blir uppäten inifrån fiifan.
Ikväll blir det att ta det lugnt eftersom jag fortfarande känner mig lite halvrisig, vill verkligen inte bli sjuk nu när det är så kort tid kvar av skolan.

Åh jag måste berätta en sak.. Ni vet att jag bestämde mig för att göra en bra klass i fredags... DET GJORDE JAG! Hanna sa till och med att det var en av mina bästa klasser någonsin. Och det kändes det som lr iaf den bästa stången. Men det ska bara bli bättre och bättre! Min kärlek till balett är tillbaka haha! Pratade även med Hanna i fredags och nu förstår jag varför hon varit så hård mot mig. Nu är det bara fullt ös de sista veckorna!


Kommer sakna mina små klassisar såå mycket... Även om dom tappar mig på golvet :P
Det här var längesen känns det som vad kan det ha varit november,december?

God morgon!

Sitter här med frukostgröten och morgonkaffet :). Jag sitter här och taggar taggar taggar! Idag ska jag vara så jkla bra, så är det bara! Efter skolan ska jag hem till mamma och fika och umgås, hoppas det blir fint väder så vi kan sitta ute.
Kroppen känns lite bättre idag tror jag men jag kan ju inte påstå att den känns bra direkt men det får gå ändå.
Så idag ska jag vara såhär bra:



tjohooo!

aj aj aj aj

Dagen har varit väldigt random. Hade en jazzklass som med Carlsson som var kul men min kropp känns skit. Jag har så fruktansvärt ont i hela mitt bäcken och allt senor runt. Kan inte kicka för fem öre och hopp är inte att tala om men ändå envisas jag med att göra det. Nu har jag ännu ondare smart Linn, smart!
Det känns mest på höger sida när jag ska lyfta benet och imorgon är det balett och jag vågar INTE säga att jag har ont. Jag har redan lagt värsta pressen på mig själv att jag måste prestera. Det blir väl bara att suck it up för jag menar är det något som faktiskt är fel som märker jag väl det.

Jag hade önskat att humöret hade varit bättre men det är ungefär på samma ställe som igår. Men imorgon ska jag åka tidigt till kühlers värma upp massor innan klass, ha bra balettkläder så jag blir taggad och sen ska jag köra mitt allra bästa.
Sen får det kvitta om jag inte är tillräckligt bra för så länge jag är nöjd så duger det (önsketanke..).

Imorgon ska jag vara såhär glad:


-glad gris, sjuk banan, arg gorilla

Inspiration

Har suttit och spenderat lite tid på youtube och kollat på massa wickedklipp! Åh nästa gång jag är i London ska jag se den!!!
We will rock you var fantastisk men Wicked är nog ett strå vassare.. Hade dock velat se den med Kristen Chenoweth och Idina Menzel.




4:36-5.20 är den bästa biten! Ååh jag ryser!




Den här är såå kul! Hon är ju bara så bra!


Som ni kanske märker så håller jag på att peppa mig själv! Det där SKA vara jag en dag!! Det är bara att börja jobba!

Still hurting

Okej... Dagen började toppenbra jag hade min förmodligen bästa jazzklass med Nina jag någonsin haft. Såklart att allt inte satt perfekt men det var så kul och saker som jag haft svårt med föll liksom på plats :)!
Sånt tycker jag om! Så efter en underbar klass med Nina var jag taggad för baletten.
Det räckte med att jag såg mig själv i spegeln under första övningen så föll självförtroendet till botten. Jag VET så väl att jag ska tänka positivt men jag kunde inte se på mig själv utan att känna hur mycket jag hatade det jag såg.
Det är förmodligen hemskt att ta balett med mig just nu och det ser förmodligen ut som att jag inte kämpar tillräckligt men 50% av min kraft går till att hålla mitt psyke i styr så att jag inte ballar ur helt.
Helst av allt skulle jag bara vilja slänga mig på golvet gråta och skrika " Fattar ni inte att jag inte är skapt för detta kolla på mina hemska ben, min dåliga placering osv.........." men det känns lite väl dramaqueen även för mig :)
Efter stången gick jag och grät en skvätt på toaletten och sen kändes till en början värre men sen lite bättre.
Nej.. det här är inge kul att lyssna på...

Efter skolan gick jag till Anna för att sjunga och det gick helt okej trots att jag hade ont i halsen. Jag sjöng "still hurting" och det var väl ungefär så jag kände mig. Hon sa som vanligt massa bra saker och vi pratade lite om baletten och om hur jag ska tänka. Så fick mig lite pepp av henne och efter det kändes det bättre. Nu får jag bara dålig samvete inför alla andra på klassen för att jag sprider dålig energi. Nästa gång eller nej det ska inte bli någon nästa gång men iaf ifall det blir så så får jag stanna på toaletten och gråta. haha




Sherie Rene Scott-Still hurting från the last five years

THINK POSITIVE! Så får det bli imorn!

RSS 2.0