Vräkta

Så kort update, julen har varit bra jag fick många fina saker och jag är jätte tacksam.

Det som hänt alldeles nyligen är dock att jag och Elin har blivit av med våran lägenhet. Schizofrenet som vi hyr av har bott hos oss i några dagar och hon har inte sagt något alls till oss knappt.
Jag får sedan ett samtal av Elin att hon tydligen ska vräka oss för att vi inte har städat lägenheten (?). Hon har slängt ut sina saker över hela lägenheten flera resväskor och massa andra saker så det är inte så lätt att städa när det ligger två främlingar i vardagsrummet. Men i alla fall hon kallade mig och Elin för de två vidrigaste människor hon någonsin träffat haha får jag tillägga att hon har i stort sett kännt oss i 48 h.
Ja jag kan inget annat att skratta åt henne. Jag och Elin är inte dumma vi har uppbackning från Elins pappa som har kontakt med en advokat. I morse fick jag ett sms av mamma "vi är påväg till lägenheten nu, vi har med oss mormor och basebollträ."  Haha då kan jag vara lugn :P. Nu kan jag dessutom ringa comhem och stänga av internet så hon inte får det haha.
We are bringing the biatch down, nu har vi ju inget att förlora.
Så jag skriver det här här för jag inte kommer orka förklara för alla vad som har hänt. Så om jag inte hör av mig så mycket eller beter mig konstigt är det här anledningen. Däremot får ni gärna höra av er, jag kan behöva allt stöd jag kan få.

Nu är jag förresten uppe i Idre med Tatchi som ligger här och sussar bredvid mig, ikväll ska vi festa och imorgon också så klart :)!

Pusssss


Update

Så nu har jag flyttat och jag trivs riktigt bra. Bor med min vän Elin och vårat kärleksbarn Tristan, vi har våran egna lilla familj.
Det blir mycket qualitytime och vi äter middagar, dricker the och kollar på kvarteret skatan och mia och klara.
Idag när Elin kom hem hade jag lagat middag så där satt vi och åt en trevlig tisdagsmiddag.
Känner dock att fikakulturen i den här lägenheten börjar bli lite farlig, "Nämen du lite the på det där va?".
Vi hade en trevlig dag på stan i lördags då vi var på julmarknad fikade på kaffekoppen och drack glögg, handlade julklappar och åt supergod sushi. Dagen avslutades med en riktig lördagsmiddag och sedan yrrol.
Ja vad var det jag sa om jag inte visste bättre skulle jag tro att vi var ett gift gammalt par :).
Nej nu får jag sluta prata om Elin, jag har ju faktiskt ett liv utanför den här lägenheten hahaha.

Nu är det jullov och jag har faktiskt inte alls längtat efter det hade gärna kört på med lite fler klasser. Kan dock säga att samtidigt som det är lite jobbigt att vakna upp och inte ha ett fullspäckat schema för dagen så är det lite skönt.
Jag har ju faktiskt massa trevliga saker att hitta på på lovet:

  • Jag ska till Linköping över julen och mysa med släkt och vänner
  •  Jag och Tatchi ska fira nyår och ha det trevligt i Idre
  • Veronica och jag har bestämt att vi ska hålla oss någorlunda i form och simma lite under lovet eftersom vi bor grannar med simhallen.

Jag och Linnea ska köra en intensiv tio dagars period med Bikram yoga, en bra uppstart på terminen.
Måste hinna med att träffa alla de man inte hinner träffa annars.

Utöver det ska jag ju göra såna tråkiga saker som jobba koreografera och förbereda mig för vårterminen.
Nu ska jag däremot sova! GODNATT!


RSS 2.0