Lördag

Har precis ätit min underbara frukost på altanen och nu sitter jag här och myser lite :)!
Idag blir det till att softa lite innan det blir jobb idag också men nu är det inte många pass kvar.
Imorgon fyller syster yster år så det blir det hem dit och fira lite, Kajsa och alla kommer dit också så det blir trevligt att träffa henne. Har inte träffat henne sen i julas så vi har mycket att prata om.
Men nu ska jag gå och byta från morgonrock till kläder :)!

Resa

Åh jag är så sugen på att åka utomlands till ngt varmt ställe med massa kompisar och bara festa. Jag ska ju visserligen till kroatien men det är ju mer familjeresa. Men det finns så mkt jag vill göra jag och Tatchi har pratat om London igen men jag är som sagt mer sugen på något varmt haha.
London vore iofs nice det är så kul att festa där helt annorlunda från Sverige. Bra shopping är det ju också hm, svårt val.
Well, well det blir väl bra iaf så länge jag åker iväg någonstans senare i höst blir det ju då.
Apropå resor så var det tal om att jag, jenny och Ebba skulle till någons landställe nästa vecka vet inte om killarna skulle med men hur som helst så vore det nice!
Nu är det bara helgen kvar och så några få pass nästa vecka sen är det S E M E S T E R!

My place

Nu sitter jag hemma i lägenheten, har sovit hemma hos mormor och morfar några dagar eftersom det är närmare till jobbet därifrån. Har varit mys och det har kännts lite som att bo hemma igen hehe.
Det är så tråkigt att vara själv nu under sommaren även om jag trivs att bo själv kan det vara skönt med lite omväxling.
Så vad står på dagens schema, jo jag ska äta min fabulösa champinjon soppa här och sen ska jag hör och häpna mina vänner åka och jobba och sen blire hem till mormor och morfar igen eftersom jag jobbar precis hela helgen!
Efter denna vecka måste jag börja ta tag i träningen, det blir joggning och pilates jag har ju faktiskt en pilatesboll som nu mest ligger och samlar damm!

Nu ska jag äta!

PUSS OCH HEJ!










Dans

Har märkt att nästan varenda gång jag skrivit ett inlägg har det handlat om jobb.. Men det är i stort sett det enda jag gör nu för tiden.. Jag jobbar för att känna massa pengar så jag kan göra allt jag vill och köpa allt jag vill. Men nu är det bara imorgon och helgen och tre dagar nästa vecka sen är det S E M E S T E R!
Jag har tydligen betald semester också, YEY! Det var ju en trevlig nyhet kan man ju säga.

Så till det jag egentligen tänkte skriva om, dansen... Jag saknar det sjukt mycket och jag vill verkligen ta klass och bara dansa järnet jag mår dåligt av att inte träna. Men samtidigt tror jag att det är bra, bra att vara borta ifrån det lite så man hinner sakna det. Jag laddar för hösten och då kommer jag ha så mycket nya krafter att jag kan leva på det hur länge som helst.
Så det är bestämt att det blir daglinjen nästa termin också men det blir ju vad man gör det till och jag ska iaf slita som ett djur. Jag LÄNGTAR!






















Jacobs b-day

Firades igår, det var en jättelyckad kväll.
Vi kom dit och grillade och satt och snacka och drack rosé, tiden rann iväg och det gjorde även drickan...
Måste säga att många roliga kommentarer fölls denna kväll och roligast var det nog när jag och Ebba rullade in hos Jenny runt 2-3 tiden. Promenaden dit som normalt tar 5-10 min tog ca en halvtimme på grund av x antal stopp.
Återkommer med bilder när jenny skickat dom till mig!

Duktig

Idag har jag varit så duktig, jag gick upp vid halv 8 och gick ner till tvättstugan och tvättade det som kändes som en hel familjs tvätt. När jag slängt in de första maskinerna cyklade jag ner till centrum och köpt lite frukost och så hem igen för att äta, fixa lite mer i lägenheten.
Sen städade jag hela lägenheten när jag var klar med det lagade jag en matlåda till jobbet och sen nu sitter jag och dricker kaffe på maten höhö.
Ska snart svischa iväg på carmen till stationen och jobbet.
Och när jag kommer hem ligger det ett rykande färskt avsnitt av so you think you can dance på datorn :D!

Cykel!

Mormor har köpt en ny cykel till mig min gamla blev ju stulen :@. Nu har jag en rosa, en ROSA cykel jag kallar den Carmen och vi trivs tillsammans som bara den. Jag har svischat runt på den i två dagar nu och jag jag måste säga att gå är överskattat.
En sak bara jag skratt gott och länge åt Jenny när hon hade träningvärk efter en 20 mins cykeltur men jenny, jag förstår din smärta. Smärtan är inte träningsvärk mest att jag är öm.
Men nu ska jag fortsätta kolla på SATC.

GAH!

Jaha, idag åker mamma, mormor och Sara ner till landet och ska vara där och njuta men själv är jag hemma och jobbar. Det är såå surt! Men det är bara att stå ut för den 25:te kommer jag att må bra haha.
Nu är det bara 3 pass kvar denna vecka och sen nästa vecka kommer helvetesveckan då jag jobbar mån-sön och stänger varje kväll men efter det så är det soft och sen mina vänner får jag semester och då hinner jag njuta några dagar innan vi åker till kroatien och jag kan njuta ännu mer!!
Nu ska jag äta min frukost och sen ska jag städa min lägenhet :D!

PCD



http://pussydoll.blogg.se

London

Jag har precis kollat ut lite skolor jag ska söka i London nästa år, är sjukt taggad! Har hittat en sida med massa bra info om jobb, boende med mera.
Det ska bli så spännande ska se till att komma in också men det ska jag fixa, det MÅSTE jag fixa!
Jag ska slita arslet av mig den närmsta tiden för att komma in för det är det jag vill!

Sommardag

Idag är jag ledig, jobbade i onsdags för att vara ledig idag YEY!
Solen lyser och jag sitter med min frukost och har dragit på mig lite sommarkläder och ska snart åka till parken och SOLA! Åker dit själv sen får vi se om Jenny kommer och joinar mig. Jag tycker dock att det är rätt skönt att göra saker själv också så det spelar ingen roll.
Idag är det USA nationaldag och Emmas födelsedag så vi ska dit ikväll och dricka lite vin och sjunga lite singstar.
Nej nu vill jag inte sitta här längre, vill ut i SOLEN!!!

Lill-lördag

Är det idag det märkte jag verkligen när jag åkte hem från jobbet, alla skulle in till stan för att dra ut på krogen. Såg en tjej som hade världens snyggaste klänning på sig jag ville ha den men jag gick ju självklart inte fram och frågade vart hon köpt det.
Varför inte? Jag skulle bli skitglad om någon kom fram till mig och frågade vart jag köpt min klänning för det är ju uppenbarligen en komplimang.

Jag måste bara säga att jag får panik av att inte träna, undrar om jag får träna gratis där jag jobbar nu under sommaren också. Ska nog ringa Cilla och fråga om det går för sig :)
Denna vecka hinner jag ju dock inte ta klasser för karl och knut på grund av allt jobb... :@
Jaja nu ska jag kolla på project runway!

For sale

Och det har det varit ett tag allas vårat landställe, karlsberg. Det säljs så fort en köpare hittas. Jag trodde att jag skulle tycka att det var jättejobbigt det har funnits där hela mitt liv och hela min mammas liv och hela min mormors liv.
Ända sedan jag var liten har jag åkt dit på nästan alla lov och under nästan hela sommaren. Under sommrarna har jag sovit på övervåningen i mitt rum, vaknat gått ut på trappen och ätit frukost i solen med den släkten som varit där då.
Åkt och badat i sänkmaren, tättö eller sandgläntan.
Åkt hem och gått runt på den enorma tomten och lekt funderat och njutit, på kvällen har jag umgåtts med släkten spelat kort och kollat på allsång på skansen och rapport.
På vintrarna har jag åkt skidor, umgåtts med min gammelmormor, och vinter som sommar lekt med Emma, bakat beskvier och eldat.
Det är en stor del av min barndom och av mig jag älskar det och jag älskar allt jag varit med om där men det är inte samma sak längre. Jag har inte längre tid att åka ner alla lov och när jag var där nere för ngn vecka sen så förstod jag att om vi ngn gång ska sälja så är det nu..
Det kommer att ge nya minnen och nya livshistorier till nästa ägare.








Bild 1 & 2 Karlsberg
Bild 3 Lillstugan
Bild 4 "Mitt" rum






RSS 2.0