Landet

Om ca en halvtimme blir jag upphämtad och sen ska jag till landet och vila upp mig i två dagar. Ska bli superskönt även om jag har lite smått panik över att det inte finns så mycket att göra där.
Så nu ska jag packa det sista och sen är det bara att åka..
PUSS

Söndag

Tjoho!
Sitter här och äter lite lunch innan jag ska iväg och jobba.
Regnet faller ner och idag hade jag gärna stannat hemma och kollat på en film ätit lite gott och bara slappat.
Men är rätt skönt att komma iväg och jobba också. Jobbar idag och imorgon sen har JAG lov!! På tisdag ska på ett efterlängtat läkarbesök, NOT! Ska kanske ta en klass på ackis med Madde och efter det tar mamma och mormor med mig till landet kan vara bra att få ett miljöombyte och bara ta det lugnt.
Promenader med hunden, fika med släkt och vänner där, tända brasan och bara sitta och prata.
På fredag kommer min lilla Tilde hit också :D! Vi ska shoppa, fika och festa som bara den höhö. Madde har en födelsedags/inflyttnings/halloween fest är nästan säker på vad jag ska vara men det blir en hemlis :P!
NU, JOBB!


Landet

Morgon

Idag har vi wacking med Tyrone "the bone" Procter OMG, såååååå kul!!
Sitter här med min frukostgröt och har funderat hela natten känns det som hur jag ska göra och kommit fram till att jag ska vila ut på höstlovet för att kunna köra som fan efter det!! Jag säger bara extraklasser!
Nu ska jag äta!
Puss och hej

Sing along

Första lektionen idag var helt störd haha jag var så övertrött att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Sen så gjorde vi en dans till värsta krigarmusiken och vi skulle hugga av huvud och sånt och då brast det för mig.. Jag småfnissade hela tiden men sen när vi skulle köra i grupper och mina kära klassvänner skulle köra och dom inte kunde hålla sig heller satt jag och asgarvade och sen fortsatte vi flumma på rasten haha.
Efter det var det balett med Hanna det blev en ganska slapp klass, tyckte jag INTE om hehe jag ville köra på med pirouetter och hopp istället för fotövningar men men kanske blir bättre imorn.
Efter det hade vi sång med Anna men idag pratade vi mest eftersom det var första gången men det var såå kul och Anna var så härlig. Känns asbra att vi kommer ha det i skolan så nu jävlar.

Undervisade idag också och jag var så vimsig släppte dom en kvart för tidigt för jag tänkte fel så jag fick dra in dom igen haha knasig.. Sen sa jag massa konstiga saker när jag skulle förklara haha dom måste ju trott att ja va helt störd..
Jaja nu ska jag diska och sen ska jag kolla på gossip girl.

ouuuhh

Jag snoozade tre gånger, gick upp, slängde på mig kläder packa väskan, åt frukost och nu ska jag åka till skolan men jag sover fortfarande inombords.. HJÄLP MIG!!
Lösningen stavas K A F F E!!!!!!!
Puss och hej

söndag

Har precis ätit frukost och snart ska jag åka och undervisa, känns okej faktiskt. Det är roliga grupper dessutom har jag hittat värsta lilla stjärnan i en av grupperna.
Efter det så åker jag nog till kühler och tar klass för Therese tror jag. Skönt med lite söndagsdans och så hinner jag ju hem för lite söndagsmys också haha.

Annars har helgen varit lugn, igår var det familjeträff på IKEA haha blev lite smått och gott till lägenheten efter det åkte jag hem till mormor och morfar och skrev ut lite papper som jag behövde sen fick jag skjuts hem och resten av kvällen spenderade jag med mig själv.
Jag är sååå osocial men jag är ALLTID den som hör av sig så nu överlåter jag det åt mina kära vänner.
Mitt största fokus ligger på att börja må bra och tagga mig själv, jag är SÅÅ trött. SKa bli skönt med lite lov lär ju jobba en hel del men kanske någon dag ledig.

Nej men nu ska jag ut med soporna och sen ska jag sätta mig på bussen till jobbet.

Fjortissyster





Vad fan hände min kära syster?? Det måste vart att jag flyttade hemifrån och sen gick det bara utför. Fjortissystern i vitt hårband.,,
(inse ironin)

Dans

Det var väl dags för ett inlägg eller vad säger ni? Har inte gjort så mkt förutolm att dansat och jobbat den senaste tiden. De enda vänner jag sett röken av är mina kära klassvänner förutom besöket från fröker Perder i veckan.
Jag har väl ärligt talat inte mått så bra på sistone men jag försöker att inte tänka på det för jag vill inte att det ska påverka min dans och utveckling i det.
Jag har inte orkat höra av mig och inte heller orkat ringa många av mina vänner och då märker man tyvärr hur mkt jag själv håller i trådarna.
Det finns så mkt jag vill hinna med men just nu är min hjärna så inställd på dans att det inte finns så mkt annat.
Jag tänker på hur jag ska kunna kicka högre, snurra bättre och dansa bättre. Men jag är så glad över att jag får göra det här att jag varje dag får göra det jag älskar allra mest, jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.
Nu vill jag att det här mörka molnet som förföljer mig ska försvinna och att jag ska få må bra igen.
Snart är det höstlov och då ska jag försöka egoboosta lite :).
 

Flummdag

Dagen började med Wacking med Malin och det var så stööööööört kul hon är så jvla braaa och det är såååå kuul!!!!!
Korren vi gör är så skön och man får verkligen DANSA! Var skönt att bara få släppa all energi och dansa ut.
Efter det hade vi samtal med Therese och då fick vi i uppgift att göra en gruppkoreografi med 8 olika känslor och bilder. Jag var i samma grupp som Madde, Celina, Linnea och Sheena gissa om det spårade!
Vi hade så sjukt kul och våran korre kommer bli helt sjuk och då menar jag sjuk som på ett stört sätt. Men som Therese sa så var det ju rätt spårade människor i vår grupp så det var upplagt för det.
Hade så sjukt ont i huvudet när jag undervisade idag men jag tog mig igenom den och nu kan jag bara ta det lugnt.
Imorgon blir det balett och jazz och Therese sa att vi på min begäran skulle göra All that jazz!! WOHO SÅÅ kuuul!


fredag

Idag hade vi typ bara en lektion i skolan, vi fick göra ett balettsolo och efter det hade vi wacking och klackar, det var sjukt kul!!
Supernyttigt också kände mig faktiskt bekvämare i det nu än jag gjort förut. Efter klassen sa söta Veronica och Linnéa att jag var gick snyggt och att jag rockade på klassen, SÖTA!!
Blev superglad när dom sa så, gav mig ny energi hehe.
Efter skolan fikade jag och mamma på ett café på birkagatan det var superfräscht!
Ikväll ska jag hem till Ebba med Jenny och imorgon är jag ledig (!) då ska jag njuta lite haha.
Nu har jag ätit upp min goda middag som bestod av lax, quinoa och avocadosallad, mums!!
Nej nu ska jag duscha och åka iväg till Ebba måste bara få tag på människan först!!


bra dag

Idag har varit en bra dag.
Vaknade och kände mig riktigt utvilad, kändes skönt. Efter det så gick jag till skolan för att första ha klass med Dan och vi gjorde en superrolig koreografi till en asbra låt. Sen fick vi köra i mindre grupper och då skulle han ge oss kritik och då trodde jag att jag skulle få höra massa saker som jag slarvade med och så MEN nej då säger han citerar på engelska: "Great energy, how you have grown since last term is just amazing, you went from here to here (visar med händerna :P) and i don't how you got there but great job!".
Jag blev så glad han är ju inte direkt den som slänger ur sig ngt sånt där i första taget, var nästan i klass med att få en komplimang av Val, haha.

Efter det hade vi samtal med Hanna och det gick också bra hon sa att jag hade kommit så långt i tänkandet och att jag hade center och kontroll över min rotation och att nu måste jag bara stå för allt jag gör och lysa.
Tycker det är så svårt i balett eftersom jag aldrig varit teknisk och nu när jag har fått viss teknik så tänker jag fortfarande att jag inte har någon teknik, men nu ska jag börja äga lite hahaha.
Sen ska hon även hjälpa mig inför sökningen till alla london skolor, tack Hanna!

Sen gick jag, veronica, linnéa och Carro och fikade på coffeehouse by george och pratade vääääldigt länge var super mysigt!
Nu är jag hemma hos mormor och morfar ska snart gå och kolla på idol med dom.
Imorgon är det modernt som gäller har bestämt mig att efter lite pepp från Hanna ge det en ny chans, sen ska vi ha jazz med världens bästa Malin!

Nej nu är det thé och tv som gäller, puss och hej från lilla mej



RSS 2.0