Jobbhelg

DÅ var denna helg fylld av jobb över, skönt men nu vankas en vecka fylld av jobb och dans. Jag gillar att ha fullt upp men ibland är det skönt att andas.
Denna vecka är det veckan som det händer jag ska köra järnet mer än vanligt och bara njuta av all dans.
Men nu ska jag lägga mig och kolla på fler satc avsnitt och njuta av söndagskvällen.


Söndag

Jag överlevde gårdagen, var dock tröttare än tröttast på jobbet. Gjorde inte mkt nytta, hade en uppgift som jag bad Felix göra och jag satt istället i kassan mihi.
Well well lättförtjänta pengar får man aldrig nog av, idag är det undervisning med min favoritgrupp och tre andra grupper haha.
Efter jobbet idag kommer mamma och hämtar mig för sedan ska vi åka och storhandla och fylla upp min frys och kyl så jag har mat. Tack mami <3!
Men nu måste jag reda upp lite i min misär, golv ska dammsugas, disk ska diskas och skräp ska slängas!
So long!


-

Nu är jag på mkt bättre humör, mkt som snurrar i huvudet men jag har spenderat en myskväll hos Ebba.
Vi satt och pratade och kollade på sällskapsresan haha ja det var ju ett tag sen man såg den liksom.
Nu är det bingen för att sedan upp och jobba 8 timmar imorn :)
"att dom orkar våra storkar"

inte min dag idag

Åh inte min dag idag. I morse när jag vaknade var jag trött och nerstämd, försökte verkligen bli på bra humör. Köpte en kaffe påväg till skolan och lyssnade på glada låtar men nej inte hjälpte det.
Trots humöret gick baletten faktiskt riktigt bra, Hanna (balettlärare) sa efter att vi gjort rond de jambe en övning (stavning?) att jag lyckats ge henne gåshud och att det var så ärligt och jag stod för precis allt jag gjorde.
Det blev jag glad för men jag kände fortf att jag skulle börja gråta vilken sekund som helst men jag lyckades ta mig igenom klassen och det gick bra dessutom!
Efter klassen när jag var påväg för att byta om till jazzen kom Hanna och frågade hur det kändes och då brast det..
Jag var sekunder från att börja gråta så jag gick in i lärarrummet och pratade med Hanna.
Pratade hela rasten med henne och sen hade jag inte hunnit äta ngt innan jazzen mådde piss och lektionen började om 5 min.. 
MEN klassen gick bra lite jobbigt i början men sen gick det bra. Vi filmade firestarter och det gick bra tills sista gången vi skulle göra den då det började svartna för ögonen så jag gick av.
Men det kändes ok eftersom det var sista gången. Men efter funderingar och efter att jag pratade med Hanna vet jag vad jag måste göra så nu ska det bli bra.
Ikväll ska jag ta det lugnt samla energi och sen blir det jobb helgen ut. Nu ska jag gå och fixa en smoothie!


söndagar

Jag gillar söndagar, andra brukar inte göra det eftersom det betyder att helgen är över.
Det är en perfekt dag att fixa saker så idag efter jobbat har jag handlat, lagat matlådor inför veckan, städat, tvättat och nu ska jag lägga mig i sängen med lite the, yoghurt och smörgåsar.
Helgen har vart bra, i fredags var johanna här vi åt middag och snackade massa skit, på lördagen var jag ledig (!) så jag åkte till mamma och vi gick till stinsen och hade det mysigt fikade på waynes och sånt där kul.
På kvällen var jag hos Tatchi på middag med massa dansvänner :)!
Var så kul att träffa Heidi igen har nog inte träffat henne sen studenten, hon fyller ju också år i september så nästa helg får jag se om det blir till att fira henne :)!
Imorgon är det hiphop och jazz och jobb efter det, men nu ska jag njuta av söndagskvällen och kolla på idol!

-

Idag vid den här tiden ska jag egentligen vara i skolan men på grund av allt som hänt och hur det kännts de senaste dagarna så stannade jag hemma idag för att ta det lugnt och hinna andas lite.
Så idag ska jag försöka göra allt som hamnat lite efter nu koreografera till mina klasser, höra av mig till Peter om fotograferingen och vilka tider jag kan, städa upp lite och lite sånt. Måste även ringa banken och kolla upp lite saker ja där ser ni vuxenproblem höhö.
Ikväll ska jag till Tatchi och äta middag och kolla på lite dansfilmer och sånt.
Så nu ska jag vila upp mig lite och imorgon blir det nya tag med balett och jazz och sedan undervisning och sen fick vi även biljetter till footloose i skolan igår så jag och några från klassen ska gå dit och kolla på den :)



Onsdag

Jag har världens konstigaste moderna lektion idag, vi gjorde så kallad ljuddans..
Ja det var lika weird som det låter vi stod och pratade samtidigt som vi gjorde koreografin.. Hela den lektionen var bara flummig.
I början skulle vi ligga på varandra och andas och rulla på varandras ryggar vilket inte var sådär jätteskönt, hade ju dock lilla Celina på min rygg så det var ju inte tungt :).
Efter det hade vi balett och det gick okej inte topp men det blir bättre på torsdag och fredag.
Nej nu ska jag ta och borsta gaddarna och lägga mig och sova för imorgon är det en ny dansdag.


När allt känns som mörkast...

Sms från mamma 2150:

Godnatt älskling, sov gott. Allting ordnar sig på ett eller annat sätt.
Du är världens finaste.


Jag älskar min mami...

deppsöndag

Har en sån där deppsöndag när allt känns bajs och livet känns hopplöst men såna dagar får man ha på hösten. Så nu har jag efter ha städat lägenheten tänt massa ljus gjort en kopp the och en tallrik med yoghurt med min egen hemmagjorda müsli :)!
Nu är den här jobbhelgen slut men jag måste börja korra till nästa vecka så det blir ju inte så mkt ledigt ever i mitt liv haha.
Denna veckas mål är att äta som bara den.. Har börjat gå ner så mkt i vikt och vill verkligen inte gå ner mer nu. Vill faktiskt gå upp några kilon.. Kan bli kul haha!
Nu ska jag dricka mitt the och kolla på SATC, lovely!

Puss och hej

SÖNDAG

SÅ, middagen igår var trevlig och kändes lyckad! När alla dragit var jag lite smådragen så jag började städa hela lägenheten och diskade allt och sen gick jag och la mig. Jag trodde att jag skulle få sova men jag fick världens jävla kramp i magen jag kunde inte ligga still för det bara högg och dunkade. gick upp och tog ipren men det hjälpte. Låg och vred mig till kl. 7 och vaknade kl 8 på morgonen då jag gick upp och till min förvåning fann jag en helt färdig städad lägenheten, great!!
Nu har jag fortfarande så jvla ont i magen, ringde och beklagade mig för mamma, det hjälpte lite ;)!
Nu ska jag hem och tvätta för att sedan fixa lite inför mina klasser som börjar i veckan.
Förresten så kanske jag har blivit med lägenhet, jag är så glad!!


Jackies strength


RSS 2.0