skönt

Idag har jag tagit mig i kragen och varit på banken och fixat lite saker, städat, betalat räkn hyran+ en hyra i förskott och betalat kühlers känns skönt att ha varit duktig har även burit ner alla "sommarkläder" till källaren eftersom inte alla kläder får plats i garderoben hehe.
Idag hade vi Anna igen och efter det hade vi Soile i jazz fär therese var sjuk,det var en rolig och mysig klass.
Mkt pirouetter och det är bra för jag måste verkligen träna på dom.
Har börjat kolla ut lite outfits till helgens fotografering :P, blir mycket att göra i helgen men det är kul i like it.
Imorgon ska jag träffa Mamma och ta en fika och sen hem och packa ihop grejer och sen hem till Tatchi för att gå igenom lite grejer inför helgen, sjunga och ha dt nice.
Men nu ska jag ta bort ansiktsmasken jag har i ansiktet sätta  en kopp örtte och sätta mig framför tv

onsdag=dansdag

Idag var det så sjukt kul i skolan. Gjorde en jättehärlig dans till Tori amos-jackies strength med Therese. Är fortfarande sjuk så efter jazzen var jag rätt slut men då hade vi pilates. Jag mådde så sjukt illa och under stretchen tänkte jag "gud vilken tur att jag sitter nära papperskorgen för snart spyr jag"  haha.
Efter skolan så åkte jag till ackis för att repa och sjunga lite med Tatchi det gick bra och jag känner mig redo för inspelningen nu :)
Efter det gick vi och mötte Natasha och sen drog vi en sväng på stan och köpte jackorna som vi ska ha, so fab!

En annan sak hände idag när jag kom hem ställde jag mig på vågen vilket jag aldrig gör och gjorde det för att jag fått kommentarer om att det ser ut som om jag gått ner i vikt.
Jag höll på att ramla baklänges när jag såg vad vågen visade jag har gått ner 5 kg?!?!
Kanske inte så mkt för en större person men för mig på 165 cm och som inte var så stor innan så jaa..
Måste få tillbaka mina matrutiner just nu har det fått ligga i sista hand och jag har liksom glömt att äta som idag,
åt frukost vid halv nio och sen en gainomax (har saknat dig min kära :P) efter klass och sen så åt jag inte middag förrens halv åtta på kvällen.. INTE BRA!!

Första dagen!

Så första dagen med klassen. Det är en stor klass i år och jag tror inte att lika många kommer hoppa av i år.
Vi åt frukost och Therese och Hanna pratade lite om året.
Efter det så blev det lite pilates och sen så drog jag Madde och Celina till Dance och gymshopen för att köpa balettskor blev ett par nya.
Sen gick jag och Celina runt och pratade och letade efter skor till henne som vi till slut hittade till hennes små bebisfötter haha.
Är taggad för imorgon är dock fortfarande dunderförkyld. Hade värsta feberfrossan på vägen hem från jobbet men man kan ju inte vara borta de första dagarna.. Bara att bita ihop liksom!
Nu ska jag kolla på SATC och sefan sova :D

rensa

Idag har jag varit duktig och rensat ut min garderob. Gissa hur mkt som ska slängas, fyra hela blåa IKEA kassar helt galet inte konstigt att min garderob svämmade över. Nu måste jag bara slänga allt innan jag ångrar mig.
När jag bodde hemma tvingade alltid mamma mig rensa min garderob och slänga massa kläder men nu är det ett år sedan jag flyttade och jag har inte rensat en endaste gång så det var väl behövligt.

Jag vaknade 0636 i morse och var superpigg och hade jätteont i halsen typiskt att jag ska bli sjuk nu när skolan börjar men det är lugnt jag är snart frisk igen.
Efter att rensat och städat så åkte jag in till stan för en söndagsmiddag med mina kära vänner Ebba och Jenny.
Vi började planera ett återbesök i Copenhagen och en tripp till min/vår älskade Jacob som gått och blivit student i Linköping och numera bor där.
Men nu ska jag dricka mitt the och sedan sova gott för imorgon börjar jag skolan :D :D som jag har längtat det kommer bli underbart!!


ÅÅH

När jag kom hem från Kroatien var jag sååå brun och fin och sommarfräsch men tror ni att något av det finns kvar nu, NEJ!!
Jag flagar som en fisk och snart är jag lika vinterblek som jag var förut.. Men men jag får ta några tripper till solariet när jag blir för blek..
För att bevisa att jag VAR brun låt mig visa några bilder.

Snodd av Madde



LUSHES

Efter att jag var på audition på kühler idag för kompaniet som btw var så jävla jobbig jag är så sjukt otränad!!
Nästa vecka blir det träning, träning och nyttig mat allt för att komma i form!!
Men iaf efter det så kom hela gruppen hem till mig dvs Felicia, Tatchi och Natasha vi satt och snackade skit och kollade lite på SYTYCD. Det var mys och vårat projekt kommer bli så nice! Första numret är satt och nu måste vi bara repa, repa och repa för att sen spela in i studion kommer bli NICE!


Snart..



Jahaja då var man packad och klar. Blev lite sista minuten shopping idag; en supersnygg baddräkt, en klänning, ett diadem och en bh fick följa med hem.
Så imorgon vid den här tiden är jag i ljuva Kroatien, är ni inte avundsjuka. Speciellt i det här vädret!
Taxin kommer och hämtar upp oss vid kvart över fyra så det blir inte många timmars sömn i natt för jag betvivlar att jag kommer ha det lätt att somna.
Igår somna jag kanske vid halv 2 vilket inte var så sen men jag gick ändå och la mig vid 11 ihop om att vänja mig lite men men.

Har pratat med Tatchi idag om vårt lilla projekt hm hm hm, vad kan det vara. Kan säga en sak att det kommer bli såå bra, längtar tills vi sätter igång på riktigt med allt!

<3

Seg

Jag är så seg på att uppdatera men jag har jobbat så sjukt mkt att jag inte haft tid och lust. Men nu har jag iaf semester och denna vecka har varit mysig. Har vart hos frisören och fixat barret ;P, grillat hos Patrik med vv, badat, vart ute på tjejkväll med middag SATC och drinkar.
Det har varit så skönt att för en gångs skulle slappna av lite.
Sitter hemma hos mormor och morfar nu och ska snart äta middag. Vi åker ju till Kroatien imorgon natt/morgon så nu har jag förflyttat mig med packning hit.

Idag när vi var och växlade pengar var det en sån vimsig tant på forex hon var helt crazy!
Hon fladdrade runt med sina tusenlappar som hon skulle skicka till Mustafa i Iran för han var så hungrig och fredagar är ju muslimernas dag :S?
Mormor och jag satt och fnissade i ett hörn tills det bara blev tragiskt, åkte sen hem och åt en sån mumsig räksallad.
NU är det mat!
<3 L

RSS 2.0