Mat?

Jag tänkte på en sak, jag har aldrig sett mig själv som en supernyttig person mer nojjig men inte nyttig.
Nu på senaste tiden har jag märkt hur stor skillnad det är på det jag äter och hur många av mina nära äter.
Hmm.. ja lite flummigt men det är verkligen sant, man är vad man äter. När jag äter skit så mår jag skit men när jag äter så som jag gör nu så mår jag bra skulle väl vilja äta lite mer men det jobbas på :P.

Blir så irreterad när allt man köper ska innehålla socker jag undviker visserligen att köpa dessa varor men det är verkligen socker i ALLT, fattar inte vad det ska vara bra för?!?
Så nog om matprat men först matdagbok

Frukost: 1 tallrik yoghurt med en skivad banan, 1 finn crisp med keso och kaffe
Lunch: En grekisk sallad
Middag: 1/4 kyckling, keso och en tomat
Kvällsmål: 1 persika, 1 kiwi och en näve cashewnötter


Ny vecka

Slut på lediga dagar nu är det working girl som gäller. Känns dock rätt okej tiden går ju ändå alltid så fort på jobbet såvad spelar det för roll.
Nu ska jag ladda in lite ny musik så jag har ngt nice att lyssna på påväg till jobbet :)!
Så kan man ju passa på att säga lycka till till alla som är på ackis och är nervösa nu, det är skönt att jag inte är där faktiskt.


Söndag

Frukost: 2 skivor kalkon, 1 ägg, 2 finncrisps med keso
Lunch: En fullkornsmacka med cream cheese och skinka
Middag: Grillad kyckling och potatissallad plus några skedar ben & jerrys


AAH

Fikan med Jenny idag var jättemysig och trevlig. Efter det så gick vi runt i stan och jag måste säga att jag får panik av att inte ha massa pengar att shoppa av. Det riktigt kliar i fingrarna på mig och jag vill ha ALLT!
Men men nästa lön blir det bättre betalt så det blir bra!
En annan grej som jag stör mig så mkt på är att jag kommer missa ALLA karl och knuts klasser för jag jobbar då, kul va?!




Jenny och jag på nyår..

söndag

Idag har jag varit duktig jag vaknade och städade lägenheten och efter det åt jag en god frukost och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag in till stan och fika med Jenny.
Det ska bli mycket trevligt känns som om det var länge sen vi träffades bara vi.
Efter det så kommer Tatchi hem till mig och vi ska väl typ laga lite mat och sitta och snacka skit :P
Nej nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar!


GAH!

Jag blir galen av allt som har med bloggdesign att jag göra :@

test

test

Godmorgon

Idag är jag duktig har redan gått upp duschat och fixat mig och snart ätit klar min frukost och ska snart ta tåget in till stan och träffa mamma och Sara.
Vi ska kika in rean och ha det trevligt det känns som perfekt väder för det idag!
Nej nu ska jag äta upp min frukost och idag ska jag vinna över Idus, hon vann överlägset igår :P!

Matdagbok

Ja men då börjar min och Idas mattävling och det var väl kanske inte den bästa dagen att börja på..

Frukost: 1 tallrik naturell yoghurt med en skivad banan, 1 ägg
Lunch: 1 Tacosallad (quornfärs, sallad, avocado,tomat, gurka och paprika)
Middag: 1 tallrik naturell yoghurt med frysta bär

Tror nog att Ida vann idag men det är lugnt för jag kommer igen imorgon!


Hoppsan

vad tiden bara flög iväg och jag som inte ens hunnit äta middag än! Jag var inne i stan och drack latte med Ebba idag, när jag beställt det jag skulle ha stod jag kvar vid disken och väntade på att dom skulle ta betalt med så gick dom bara iväg så jaha tänkte jag och knata iväg. Jag tänkte att de kanske skulle komma ut senare men det gjorde dom inte så jaha där fick man sig en gratis fika!
Förresten så har jag utmanat Ida i en tävling om vem som äter mest har verkligen ätit superdåligt dom senaste dagarna men det ska det bli bättring på!
Nej nu måste jag äta ngn form av middag.

Dans!

ÅH det var SÅ kul att ta klass igen, speciellt Therese klass eftersom jag kan uppvärmningen och har fått in hennes stil så då kan man bara dansa!
Var kul att träffa Therese igen, berättade att jag tänkte gå kvar på daglinjen i höst och hon blev skitglad och det är jag också! Hon sa att hon hade lite koll på vilka som skulle söka och att det kommer bli en asbra grupp, längtar!

Ledig dag

Yes it is! Har precis ätit min mumsiga frukost; 1 tallrik naturell yoghurt med en skivad banan och kanel, ett ägg och ett glas med vatten med riven färsk ingefära och citron i :D!
Idag på min LEDIGA dag ska jag först träffa Tatchi och fika lr ngt och sen ska jag till ackis och ta klass.
Men först ska jag ligga här en stund under duntäcket med laptopen i knäet och njuta av att va ledig!



Tycker inte att jag ser ut som mig själv här, kan bero på att jag var en aningens onykter :P dessutom blåste det för jvla mkt!

YEY!

Jag har jobbat min sista dag denna vecka, nu är man ledig tills på måndag. Jag var jättekonstig idag på jobbet, efter att jag hade varit på rast blev jag sjukt snurrig och mådde så jäkla illa trodde jag skulle spy i kassan lr ngt.
Sen blev alla involverade i mitt illamående och skulle hjälpa till Micke sa att man kan ju alltid stoppa fingrarna i halsen så försvinner illamåendet, man kunde dricka en dofilus, en annan tyckte jag skulle dricka mineralvatten.
Mår iaf bättre nu och det är ju bra för imorgon ska jag äntligen ta klass igen. Ska ta Therese klass på ackis ska bli så kul!!

LÄNGTAR!


SNART! 3 augusti!!
Jag vill åka nu nu nu nu!!

Frullebulle..

Idag blev jag väckt av att mamma ringde mig men det var lugnt för jag skulle ändå gå upp nu typ.
Sitter här med min frukost och ska snart hugga in, tänkte bara säga godmorgon.


Nu- FRUKOST!!

Midsommar



Hårfärg


Så detta blev resultatet av dagens besök hos frisören, har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska tycka än.


 

Haha riktiga fjortisbilder där försökte få till en bra vinkel och det gick sådär. Det är egentligen ljusare i verkligheten, blir lite rädd när jag kollar mig själv i spegeln känner inte igen mig själv.

Hårfärg?

Så det blir frisören imorn väljer fortfarande mellan dessa två nyanser:
     

Blir nog den ljusa nu under sommaren och sen till hösten är jag riktigt sugen på rött.
Vi får se vad som händer imorn :)!

Tillbaka

Nu är jag hemma igen och det var skönt att vara på landet ett tag och ta det lugnt även om jag ficklite panik sådär.
Midsommar var trevligt hemma hos Jacob var trött dock eftersom jag gått upp typ 6 samma dag för att ta bussen hem. Vi åt god mat och hade det trevligt.
Jobbade dagen efter så det blev en relativt lugn kväll för mig gick hem till mamma och sov eftersom jag var i vaxmora.
Sjukt segt att jobba dagen efter i 8 jvla timmar men men det är ju bra pengar, idag är jag ledig och har handlat, varit på promenad och börjat städa som jag ska fortsätta med nu snart.
Jag ska förresten till frisören imorn, då blir det klippning och färgning inte helt omöjligt att ni får se en blond Linn efter imorgon eller iaf ljusare :D.
Bilder från midsommar kommer snart!

The countryside of life...

Nu drar jag till landet i några dagar ska bli skönt att bara slappna av och inte behöva tänka på så mkt. Midsommarfirandet blir i Sollentuna hos Jacob. Skulle egentligen ringt honom nu men jag antar att han jobbar så om han behöver hjälp med ngt på midsommarafton får han ringa mig. Kommer dock hem 1055 så vi får se vad som hinns med men men jag får väl göra det jag kan.
Så nu lämnar jag stan HEJDÅ!


Bjuder på en bild från i vintras när jag har på mig världens mysigaste tröja! =)

Vilken dag?

Idag visste jag knappt vilken dag det var haha trodde det var måndag idag men nej nej det är söndag. Idag har jag jobbat igen ja det rullar på.
Det var en äckel gubbe inne på jobbet idag han hade för stora byxor så han tappade dom hela tiden och han gick bara runt och störde alla och var konstig och obehaglig. BLÄÄ för såna...
Har precis ätit kvällsmat; sockerärtor, keso och morot. Har börjat riva ner färsk ingefär i vattnet också smakar gott och hur bra som helst för kroppen!!
Nu ska jag sätta på lite SATC och sen ska jag sova för imorn är det upp och jobba igen.

Lördag

Idag känner jag mig duktig har jobbat 8 timmar och nu är jag hemma hos mormor och morfar och hälsar på blir så mycket närmare till jobbet imorn då.
Vi har suttit ute på verandan och grillat, druckit vin och snackat mycket trevligt säger jag.
Nu har jag bara två dagar kvar av min jobbmania sen får jag åka till landet och ta det lugnt i några dagar och sedan sätter det igång i två veckor jobbar jag mån,tis, ons, tors, fre, lör och sön trevligt va? Ja iaf trevligt när lönen kommer, det är ju lätt värt det :).
Ska dock bli väldigt skönt att åka iväg en vecka på solsemester i augusti :D


Audrey Hepburn

Hon är ju så vacker och så märkte jag nyligen att jag faktiskt har henne på väggen!

Ledig dag

Idag har jag varit ledig och jag har egentligen inte gjort speciellt mycket. Städade lite och sen kom Mamma och Sara hit och fikade jag hade gjort supergoda smoothies med jordgubb, banan och lime, yummie! Vi satt och pratade ett tag och jag glömde helt bort tiden och att jag hade tänkt ta Val's klass synd för jag kommer inte kunna ta klass nästa vecka då jag är på landet då. Egentligen ska jag åka hem på midsommarafton men jag funderar faktiskt på att kanske stanna kvar på landet, jag vet ju inte ens vad som händer hemma. Får prata med dom andra och se om det blir något hos Jacob.
Näe nu ska jag fortsätta äta min tacosallad; quorn, grönsaker och avocado, I LIKE!

PUSSS

Torsdag

Snart ska jag åka iväg och jobba vilket av ngn anledning inte känns jobbigt alls längre kanske för att jag jobbat rätt mkt på sista tiden.
Ska fiffla lite med designen på bloggen men det orkar jag inte med just nu.
Funderar på vilka dansklasser jag ska ta och jag funderar på ifall jag ska vänta lite med det. Jag känner att jag vill sakna det lite innan jag sätter igång igen. Jag har funderat mycket på hur jag ska göra nästa termin och om jag ska vara kvar på kühler. Efter föreställningarna kännde jag att jag inte var lika säker på hur jag ville göra men nu lutar det åt att jag går kvar på kühler. Jag tror inte att jag skulle hitta ngn bättre utbildning eller rättare sagt ngn som skulle passa mig bättre.
Men jag hinner säkert ändra mig några gånger till innan det är dags.



Jag, Carro och Linda på föreställningen young minds.
Foto: Håkan Karlsvärd

Så ny blogg.

Har bytt blogg den gamla kändes så passé, mycket på grund av att jag haft den så länge och jag inte längre är den personen som skrev de gamla inläggen.
Så eftersom vartenda jvla namn var upptaget blev det till att heta linnolainen men men.
Idag har jag varit och tagit sånglektion det var hur kul som helst och hon var så himla duktig jag kände verkligen att jag blev bättre efter varje övning, dit blir det återbesök.
Min chef ringde mig idag också och jag har fått fyra grupper till om jag vill och det vill jag nog det blir mycket men det är inte så krävande grupper.
Nä nu ska jag nog gå och lägga mig ska ju faktiskt jobba imorn och jag måste börja vända dygnt rätt hatar att sova bort hela dagen.

Godnatt/ L

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0