Flytt

Idag har vi då påbörjat flytten till den nya lägenheten. Har tömt den gamla lägenheten och imorgon flyttar jag in i den nya.
Det gick snabbt och smärtfritt så efter det så var vi och handlade och sedan så åkte jag hem till mormor och morfar.
Ska sova här i natt eftersom vi flyttar tidigt imorgon och då åker vi härifrån.
VI har även hunnit med att sola och simma när vi kom hem därifrån så gjorde vi en supergod kycklingsallad och avocado med röra till och kollade på mamma mia, MYS!
Den var helt okej faktiskt, en typisk feelgood film och det är ju aldrig fel!
Sen har vi kollat på stjärnor på is och plockat fram julpyntet som ska upp i lägenheten (haha Elin nu kommer tomtarna).
Ska bli såååå skönt att flytta!!!!! Tycker om den gamla lägenheten men det ska bli skönt att bo med en kompis (elin :P) igen och att bo närmare skolan, wiihoo!


Fre

Hej hopp, fredag underbara fredag!
Idag har vi den sista moderna lektionen innan lovet, ååååh såå skönt! Sen så har vi balett på morgonen också och det blir nice.
Ikväll blir det glöggmys och Tatchi och det är grejer det haha. Det kommer bli mysigt var ett tag sen vi sågs nu också.
På lördag ska jag och mamma packa bilen och på söndag morgon flyttar jag Yeheeej!
Det ska bli superkul och skönt att bo närmare skolan. På tisdag flyttar Elin och Tristan the cat in och då blir det röj :P.
Vad kan man säga billig hyra, bra läge och lagom stor lägenhet och framförallt trevligt sällskap!
Nej nu ska jag äta upp min grapefrukt och sen dra till skolan dra en kopp kaffe och värma upp i den underbart mysiga källaren på västmannagatan :)!

En bra dag!

Efter att ha sett ett litet medd på facebook idag blev jag orolig för att vi skulle ha en inte så trevlig vikarie för Therese.
När jag kommer till skolan så vem sitter där jo, NINA GILLBERG! Åh jag blev såå glad!
Hennes jazz är den bästa och man kör verkligen tills man är helt jvla utpumpad. Var så taggad och det gick så bra gjorde en jätte kul koreografi och hon sa så många bra saker att tänka på.

Var helt slut men det var bara att slänga i sig lite käk och sen var det dags för balett och det gick faktiskt riktigt bra idag (måste vart den nya dräkten). Celina hade suttit och kollat på klassen så efter fick vi höra lite postiv och konstruktiv kritik.
Hon sa att hon blev glatt överraskad över mig haha att jag såg så balettig ut och Hanna sa att att så som jag tänkte och var idag ska jag alltid vara.
Efter lektionen sa Carro att det var så himla kul för varje gång vi gör en koreografi jag gillar lyser jag upp i hela ansiktet och ögonen haha ja då har man ju något iaf :P

Nej nu ska jag fortsätta flyttpackandet...

MÅNDAGAR

Monday, bloody monday! Men den är avklarad det spelar liksom ingen roll vad som händer på måndagar jag tycker liksom inte om dom.
Dagen har innehållit modernt och wacking med Malin. Efter skolan gick jag och Linnea till dance och gym och köpte en ny balettdräkt för ett ockerpris haha.
Pratade med Tatchi påväg till jobbet och förmodligen är det lite gig på gång, me likey!!

Jag och T ska faktiskt på en liten resa haha vi ska upp till Idre och fira nyår. Pallar inte med nyårshysterin sen vet jag inte hur det skulle blivit med dom jag brukar fira nyår med känns inte som om det skulle bli något och jag vet inte hur bra det skulle kännas. En idreresa låter perfa!! Vi kommer ha det så mys, vinterpromenader, kolla film, träffa heta snowboardkillar, dricka varm choklad, dansa loss och såklart nyårssupé och fest haha!
Jag är sjukt taggad!

Imorgon blir det Jazz me Carlsson och efter det balett i min nya dräkt åh så fint sen ska vi sjunga julsånger på sången!
Imorgon är det även kontraktskrivning på schemat!!
Nu ska jag krypa ner i sängen med lite the och 90210!

Min nya roommate



Vi kan nog komma att uppleva trevliga stunder.


Back on track

Så nu är jag tillbaka haha, idag var en bra dag. Först hade vi modernt med Kerstin, mitt hatämne (inte kerstin alltså utan modernt). Har verkligen försökt att gå in med en postiv inställning denna här termin och har bestämt mig för att vara med på varenda lektion och iaf försöka. Idag var en ganska lugn klass så det var skönt eftersom hela klassen är så trött! Efter klassen innan jag skulle gå på lunch sa Kerstin: "Bra jobbat Linn! Jag tycker du gått fram jättemycket sen förra terminen, det har hänt SÅ mycket. Nu börjar du bli så stark att jag vill att du ska släppa kontrollen mer."
Pratade lite om att jag tyckt att det varit så svårt att ta med tekniken in i modernt eftersom det är så annorlunda men det har som sagt blivit bättre så det känns ju jättebra! Var kul att hon sa det så nu ska jag kämpa ännu mer på dom moderna klasserna.

Efter det hade vi balett och det gick faktiskt rätt bra förutom sista övningarna som dom hade gjort igår när jag satt och andades i fyrkant :P. Men Hanna visade efter klassen så det var lugnt. Pratade om min auditionklass med Hanna också och jag ska köra den stången vi har nu.
Sen jag kom hem har jag fixat lite med auditionpapper och skrivit lite listor (haha heidi varning), har övat lite på sången jag ska sjunga med sångfröken Anna imorn haha.
Nu ska jag laga lite mat och kolla på nya beverly hills, Tatchi har fått mig beroende!




Panikångest!

Dagen började med prat med Malin, hehe vår mentor som hon sa :P! Vi pratade kost, danspsyke och lite dans utomlands.
Det var ganska skönt för min del eftersom jag i några dagar haft ont i bröstet och det sticker och trycker och jag får svårt att andas.
Trodde det bara var stress men idag på baletten hann jag göra två stångövningar innan benen började skaka som två trumpinnar och jag fick svårt att andas. Jag blev tillsagd att sitta resten av klassen, det är så hemskt att sitta på klass..
Men det är väl bra om man inte mår bra, Hanna är ju den enda lärare som tvingar mig att sitta och det är bra jag behöver det. Efter ett tag när jag satt ner kände jag hur jag började få svårare att andas och jag började kallsvettas, visste att det var en panikångestattack. Hatar det har inte haft det på SÅÅ länge nu och det har varit så himla skönt. jag gick ut från salen och satt och andades i fyrkant haha. Satt utanför och andades större delen av lektionen, blev så irreterad över att det hände men men har haft det så länge att jag är van nu.
Efter det var det sång med Anna och det var skitkul idag! Hade inte hunnit äta min lunch eftersom Malins pratlektion hade dragit över på tiden. Hade tänkt äta på jobbet men så glömde jag min lunch i kylskåpet i skolan ÅÅÅH SÅÅ JVLA irreterande!!
Istället fick jag äta när jag kom hem 1900 :@!
Nej nu ska jag sova så jag är pigg imorn och slipper massa skit som förstör klasserna!!!


Freaky friday

Så nu är denna vecka över, så trött som jag vart den här veckan har jag inte varit på LÄNGE!
Ska snart laga lite middag och sen ska jag iväg på klass med Karl och Knut. Dagen har bestått av två väldigt fysiska klasser. Först balett som var riktigt jobbig mina bena kändes tunga som bly efter det en modern klass som jag var så trött på att jag inte visste vad jag hette. Det var såå jobbigt men jag klarade det.

Helgen består av att åka hem till mormor och morfar och äta lunch med familjen imorgon för att sedan åka till Husby Ishall för att kolla på när syster yster tävlar.
På kvällen blir det förhoppningsvis mysmiddag med Jenny på Anglais, men egentligen har jag inte råd men vi får se hur det blir.

Nej nu är det dags för middag.

puh..

Dagen började med mys på tjockmattan och filmvisning. Malin hade med sig filmer från Moulin Rouge när hon jobbade där och det var skitkul att se! Hon har så himla mycket bra saker att säga den människan det gäller att bara suga åt sig allt hon säger.
Efter det hade vi Val, ååh jag känner verkligen att det är så stor skillnad från när vi hade honom förra året nu kan jag slappna av i hans uppvärmning och dansa som han sa: "So you kind of know it, now DANCE it!".
Måste verkligen repa på hans diagonal för när hela klassen kört några gånger sa han "Oh my god, i don't wanna see anymore! I promise you that we are going to do this next time, so then you must practice."

Efter skolan jobbade jag i några timmar och sen kom jag hem och tvättade hela jvla kvällen sprang upp och ner och hann inte äta mat förrens halv nio. Blev klar för typ en halvtimme sen och nu ligger jag i sänga och dricker smoothie!
Imorgon blir det balett och modernt och på kvällen klass med Karl och Knut.

Nej nu ska jag dricka upp i smoothie och sen ska jag försöka sova!

Tisdag

Dagen har varit bra, började dagen med wacking med Miss Malin och det var väldigt kul, hade dock så jvla svårt att koncentrera mig. Var så sjukt trött, har haft yrsel och mått illa på klass sen igår, och jag är inte den enda i klassen som gjort det kanske ligger något i luften.
Efter det var det Balett med underbara Hanna och jag var taggad till att göra en bra klass. Kände mig verkligen på hugget och klassen gick faktiskt riktigt bra, vi har ny stång och den känns bra svår men bra. Tydligen en klass från operan, visserligen morgonklassen but still..
Hade sång med Anna också och det var riktigt kul jag och Linnea hade understämma och då snackar vi understämma haha vi brölade som två brunstiga kor haha!
Var så sjukt trött efter skolan men skulle ju undervisa två timmar av dans kvar så det var bara att bita ihop.
Jag klarade mig igenom dom klasserna det var ju trots allt bara två timmar, no biggie.
Nu ligger jag i sängen, nydushad och matad höhö så nu ska jag stänga av datorn borsta gaddarna och ta mig en titt på huvudkudden.


My partner in crime



Vi har varit med om så sjuka grejer att det inte är sant. Vi kommer alltid vara kompisar känns det som. Är glad att jag har dig, för vi kan verkligen göra allt och prata om precis allt.
Together we are going places!!

Sunday night

Jamen så har helgen gått, inte mkt som har hänt. I lördags jobbade jag och sedan åkte jag hem till mormor och morfar och åt middag; lax med rotfrukter och pesto yummie!
Har sovit här tills idag då jag var och jobbade och mormor och Sara var och tittade på första klassen jag hade och sedan så gick dom och kollade i affärer tills jag var färdig.
Sen åkte vi hem till mamma som fyller år idag, 43 år GRATTIS!! Min fina mamma hade gjort världens godaste kyckling file med parmaskinka och mozzarella och klyftpotatis och till efterrätt daimtårta!
Efter det så bestämde jag mig för att åka tillbaks till mormor och morfar då jag inte orkade ta tåget hem så jag sover här inatt också. Imorgon står modernt och modjazz på schemat, me likey!

Efter regn kommer solsken känner jag bara allt går så bra nu och jag är så tacksam för allt bra som hänt!
Wihooo!! Fick en ryggsäck av mormor hihi kommer se lite muppig ut men wtf jag har börjat få så ont i axlarna och nacken av att gå och bära på en axelväska så jag får la se lite muppig ut.
Ryggsäck is the shiit!!!


HAHA

Nog för att jag gillar dans men dansbrudar kan stå mig upp i halsen. Folk som snackar så jvla mkt om hur dåliga andra är och tror att dom själva är perfekta.. Jag tycker mest att det är roligt haha får mig att kämpa för att bli såå bra!
Folk som går runt och snackar om andra kommer bara förlora på det själva i slutändan.
Såklart att man har åsikter, det har jag också mer jag har inget behov av att alla ska veta det.

Åh jag vill så gärna lämna Sverige och alla dessa förutfattade meningar och komma till ett nytt ställe och bara dansa för mig själv och skita i allt annat!


Subjazz

Jag är i extas, fyyy fan va kul det var på klassen med Karl och knut. Jag ska ta alla deras klasser när dom är i stan :P!
Uppvärmningen gick dom knappt igenom men man bara körde utan att tänka så mycket. Man blev så skönt varm i kroppen och kände sig så mjuk rörlig. Så vill jag ALLTID känna mig!!!
Sedan körde vi koreografi och den var helt sjuk och alldeles alldeles underbar på samma gång!! Det var snabbt och svårt men kul som fan. Kändes verkligen som att dom såg alla och dom gav mig tips på hur jag skulle göra vissa rörelser. Sen körde vi som fan och sista gången så landade jag lite fel på mitt knä så det gjorde rätt så ont men bara "blåmärkesont" men iaf efter klassen frågade Karl (tror jag det var :P) om det gick bra med knät och sen visade han en del av koreografin som jag haft problem med och gick igenom det sen så hjälpte han mig med ett typ "benlyft" eller vad man kan kalla det. När han tog tag i mitt knä och tryckte upp det tänkte jag i mitt stilla sinne nu när han släpper mitt ben så dör jag hellre än att benet sänks haha.
Nu sluddrar jag ganska mycket men iaf det var så otroligt inspirerande och härligt att få se dom och att bara få dansa och att lita på att det som finns där finns där :)!
Jag är då alltså helt såld och  jag SKA ta alla klasser om jag så får leva på nudlar resten av månaden.
Här kommer korren vi gjorde:


Life goes on..

Pratade idag i skolan om hur svårt det är att finna tid till något annat än dansen just nu. När man "pluggar" dans, undervisar i dans och dansar i största allmänhet så har man så svårt att hitta tiden till något annat.
Jag vet att det finns så mycket jag skulle vilja göra så många jag skulle vilja höra av mig till men varken tiden eller orken finns. Det låter dumt men dom kommer liksom aldrig förstå vad man går igenom och vilken psykisk press det faktiskt är och hur fysiskt trött kroppen är. Just nu är min kropp okej det har funnits värre dagar men vissa dagar gör det så ont överallt att jag inte vet vad jag ska ta mig till men ändå ställer man sig i danssalen och gör alla hundra pirouetter och alla hopp vare sig det gör ont eller inte. Jag gör det för jag älskar det för att det inte finns något bättre för att jag trots att jag har ont så är det det ABSOLUT bästa som finns. Det är det som är så svårt att förklara för utomstående. Dansar jag dåligt på klass kan det förstöra en hel dag men är jag bra kan det förgylla en hel dag.
Nåväl lite flummit men sant i alla fall.

Idag var det balett och modernt på schemat mycket trevligt, efter det åkte jag hem och åt och tog det lite lugnt. Ikväll ska jag på klass med Karl och knut kommer bli mördad i ca 2 timmar, vad har jag gett mig in på! Men man kan ju gå dit och njuta av alla fantastiska dansare jag antar kommer vara där :)!
Nu ska jag packa ihop lite grejer och ta mig en bit mat och sedan studsa iväg tillbaka till skolan.
Btw. Jag och Elin har precis blivit med lägenhet!!!

AJajajajaj

Jag vet att jag lever om man säger så min kropp gör så jääääävla ont.. Träningsvärk är bara förnamnet.. Vad ska jag ta mig till efter baletten idag kommer var dööd imorn.
Men vad ska man göra liksom.. Har precis kommit hem och ska äta lite mat och ta det lugnt resten av kvällen.
Åh jag är så glad för att jag och Elin återförenas igen, ser framemot thekvällar, pratstunder, frukostar och filmkvällar tillsammans, vi är oslagbara tillsammans!
Nej men nu är det dags för mat tjooho


Helgen

Så då var det bara några timmar kvar på lovet. Dagen har bestått av; huvudvärk, storhandling, bak och lite smått och gott :P. Gårdagen var trevlig jag och Tilde hookade upp med några killar som precis muckat det var mucho nice.
Något som var mindre nice var att gå upp 0740 i morse och följa Tilde till tåget, stackarn skulle sitta på tåget i flera timmar.
Nej men nu ska jag visa lite av helgens bilder från tildes kamera.

Hos Madde, fredag:




1.The pirate and the cat
2. Michel, Madde och Mikaela
3. Jag kör charader, min specialite!

LÖRDAG




1. Jag och Tilde på promenad på djurgården
2. Tilde
3. Haha jag ser ju väldigt glad ut
4. Jag och Tilde

Nej men nu ska jag städa så man kan röra sig här inne!


Heello

Snart är lovet slut, ligger i sängen och powernapar lite. Tilde ligger nere på madrassen. Vi var hos Madde på Halloween party igår det var sååå lyckat, jag hade skitkul! Vi trillade in i lägenheten vid halv 5 och sov till 10 då vi gick upp och sen åkte till stan. Nu har vi ätit mat och ligger och napar.

Angående ett tidigare inlägg så är det intressant hur det kunde väcka så mycket uppmärksamhet. Det roliga är att dom som reagerat är faktiskt inte dom jag syftade främst på. Den enda person som jag faktiskt önskade kunde läsa läser inte så det var väl onödigt att ens skriva ngt men whatever.
Jag orkar inte göra värsta scenen av det därför kommer jag bete mig som vanligt eftersom jag faktiskt inte syftade på dom som tagit åt sig. Men får man ingen chans att föklara sig så blir det lätt såhär men skit samma.
Som jag sa förut att köra sitt eget race och inte bry sig så mycket av vad andra tycker är nog bra för mig.
I slutändan så har man ju faktiskt bara sig själv och så är det ju för alla :)!

Nu ska jag sova lite för vi ska ut ikväll också.
Puss och hej!

RSS 2.0