God morgon!

God morgon vah!? Uppe med tuppen trots att det är lördag och jag är ledig. Har precis käkat en supergod frukost och tänkte ta det lite lugnt nu på morgonen. Ska in till stan senare och träffa Ebba vet inte riktigt vad vi hittar på men trevligt blir det säkert!
Men som sagt först ska jag titta lite på americas next top model och njuta av att vara ledig :).
Funderar på att gå ner till simhallen och träna lite men det kan ju vara bra att ha någon dag då man inte tränar.
SÅ nu blir det chill istället!


Vissa dagar

Ibland blir jag så trött på mig själv! Behöver inte gå in på allt vad jag menar men jag önskade ibland att jag var en annan människa i en annan kropp. Change is near, så här får det banne mig inte fortsätta.
Såklart pratar jag om dansen. Nu blir det pepp, massa teknikträning, xtraklasser och gym för att få bukt med detta problem.

Var förövrigt och fikade med Jenny idag där det bestämdes att imorgon blir dt en trevlig dag på stan med Ebba och Jenny.
Vi får väl se vad det blir av det men kul bli det nog iaf.

Nej nu ska jag gå och gråta en stund för att sedan peppa mig själv! Hmm ja min hjärna funkar lite annorlunda men det är ju ingen nyhet.
Avslutar med en bild på typ halva klassen



ooouuunnsdag

Haha! Pratade precis med en engelsk kille som tydligen vart på samma audition som mig och han verkade tro att jag var någon form av artist haha. Han frågade om jag hade en grupp och om jag hade släppt skiva och grejer HAHA!
Jag skulle spelat med och sagt att jag var värsta känd här i Sverige, big chock när jag kommer till skolan bara.
Blev lite underhållen av det iaf.

Idag har vart en halvbra dag, moderna klassen i morse var nice. Kerstins stångövningar är roliga! Baletten känns bajs, jag försöker verkligen tänka positivt men jag blir bara ledsen när jag ser mig själv i spegeln. Det ser ju liksom inte bra ut det jag gör. Förstår att folk blir irreterade på mig, jag skulle inte heller vilja ha klass med mig själv haha.
Jaja jag får väl bara börja hålla käften och göra allt som jag ska och sen skita i hur det ser ut för tillfället.
Efter skolan gymmade jag och det var helt fantastiskt!! Jag har saknat att gymma som bara den!! Love it love it love it!!
Nu är jag dock rätt slut så jag ska gå och kolla på kudden nu tror jag!

Natti natti!

OH LORD

Herre min skapare vad jag är slut idag! Vi hade klass med Therese och Hanna och det var jobbigt som bara den.
Therese hade mördarkorre och Hanna hade nya mördarövningar. Träningsvärk imorn or what?!
Efter klasserna gick jag, Andrea och Linnéa till gateu och tog en soyalatte, mums precis vad jag behövde innan jobbet.
När jag kom hem efter undervisningen var jag HELT slut! Jag känner mig så svag i kroppen, hate it! Så nu ska jag göra något åt det och därför har jag bestämt att imorn efter skolan ska jag till gymmet och träna. Jag måste uppenbarligen bli mycket starkare för såhär kan det inte fortsätta.
Men nu är jag så trött att jag nästan måste gå och lägga mig men jag ska hålla mig vaken och kolla lite på desperate housewives.


hm.

Hmm kanske borde ta upp det här med att blogga igen. Det var ju ett tag sen. Tänkte iaf att det kunde vara kul att blogga när jag flyttar till London eller närmare bestämt Essex. WOOOAAH Performers College 09!!!!
Det kommer bli fantastiskt!!
Om jag hade skulle jag visa bilder men mor min trodde att jag hade kameran i min väska och när hon inte hittade den slutade hon leta men det var faktiskt så att jag hade gett den till henne innan vi åkte hemifrån och hon hade den i sin väska under hela audition...
Däremot kan jag visa några bilder som vi lyckades knäppa i London.. Inte mycket att hänga i julgran dock.


                                    

1. En bild på mig under täcket på hotellet

2. Jag utanför primark på Oxford street..

3. Mamma drar en starbucks kaffe.
      



Tack och godnatt!                       

RSS 2.0